Bucatarie la comanda MDF Aranica

Bucatarie MDF Aranica

Pret: 4060 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Aranica
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat cu raza de 3 mm
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent cu decor melamina, nuanta uni (28 mm)

Descriere produs

Arancia este o mobila de bucatarie din MDF cu design minimalist dar complex. In privinta fronturilor, am ales MDF-ul infoliat, material ideal pentru realizarea unei bucatarii, in special datorita rezistentei sale la umiditate.
Detaliul aparte al acestui mobilier il reprezinta setul corpurilor suspendate cu usi pline si sticla. Pe langa efectul vizual ce imprima originalitate, spatiul dintre aceste corpuri va fi cat se poate de util la depozitarea obiectelor pe care vrem sa le avem mereu la indemana.
Si tot la capitolul design am dorit sa plusam, realizand ambele module de final (stanga sus, jos), pe unghi, obtinandu-se in acest mod o compozitie structurala cu totul speciala. Conditia obilgatorie a unei bucatarii este aceea de a avea o functionalitate si o rezistenta excelenta, astfel ca am folosit doar accesorii si feronerie de inalta calitate.
O mobila de bucatarie trebuie sa fie stabila. Am rezolvat aceasta problema folosind sisteme speciale cu picioare reglabile menite sa elimine orice diferenta de inaltime. In categoria bucatarii la comanda, respectiv din MDF, acest ansamblu mobilier se bucura de multe aprecieri in privinta configuratiei.