Bucatarie la comanda MDF Cala

Bucatarie MDF Cala

Pret: 4320 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Cala
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat lucios
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: rezistent termic (28 mm)
Manere: aluminiu

Descriere produs

Cala este o mobila de bucatarie (produs la comanda) apartinand categoriei "bucatarii din MDF infoliat". La capitolul aspect, eleganta este prima caracteristica pe care o subliniem. Textura lucioasa combinata cu manerele din aluminiu imprima ideea de modern.
Mobilierul se realizeaza integral pe comanda, un detaliu foarte important deoarece avand aceasta posibilitate, ne putem "juca" cum dorim cu impartirea corpurilor acestei bucatarii. Modelul mai sus prezentat (foto), a fost realizat pe o varianta mai extinsa, atat cu corpuri in linie (legate intre ele) cat si cu un corp separat folosit la incastarea aparatelor electrocasnice (masina de spalat vase, cuptor, frigider).
In partea sus a acestei bucatarii, avem patru corpuri ce vin cu o idee speciala de design. O combinatie inedita de mini-sertare, spatiu de expunere (cesti, solnite, etc) si spatii depozitare.
Mobila unei bucatarii la comanda e obligatoriu sa aibe o calitate superioara celor in serie. Stabilitatea trebuie sa fie unul dintre punctele forte. Cum bine stim, majoritatea camerelor au mici diferente de inaltimi, in functie de cum a fost montata gresia. In ideea de a elimina orice risc, am folosit un sistem de picioare cu reglare pe inaltime. Acestea sunt mascate de o plinta din MDF.
In categoria bucatarii la comanda, bucatarii MDF, Cala a fost mereu aspreciata pentru aspectul sau deosbit si excelenta functionalitate.