Bucatarie la comanda lemn masiv Decora

Bucatarie lemn masiv Decora

Pret: 7270 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda lemn masiv Decora
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv stejar, cu patina si frezaj triplu
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate / furniruit (18-19 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: rezistent termic (28 mm) (optional lemn masiv sau quartz)
Manere: tip scoica

Descriere produs

Decora, un ansamblu mobilier din lemn masiv, conceput cu scopul de a utila chiar si o bucatarie de apartament. Minimalista la prima vedere, aceasta mobila de bucatarie are o grozava compartimentare, ce ne pune la indemana toate lucrurile necesare.
In partea superioara a acestei bucatarii avem doua module, fiecare dintre ele impartit intr-o zona cu usa sticla si una cu front plin.
Partea inferioara a mobilierului rezolva problema depozitarii precum si a electrocasnicelor, avand spatii pentru vesela, masina de spalat vase, tacamuri, aragaz/cuptor. Intr-o bucatarie, frigiderul este un element care nu poate lipsi. Corpul lateral al acestei bucatarii din lemn masiv permite incastrarea lui.
In ideea de a evita problemele legate de unele posibile imperfectiuni ale camerei, mobilierul vine montat pe un sistem de picioare ce se pot regla pe inaltime, acestea fiind mascate de o plinta identica cu intregul ansamblu.
In categoria bucatarii din lemn masiv, modelul Decora a devenit unul foarte popular, asta in principal datorita utilitatii si a functionalitatii excelente.