Bucatarie la comanda PAL Donia

Bucatarie PAL Donia

Pret: 2710 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Donia
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: PAL, dublu melaminat, nuanta uni (18 mm)
Structura bucatarie: placi PAL, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent 28 mm
Manere: aluminiu satinat

Descriere produs

Donia, o bucatarie din pal, moderna si eleganta, conceputa atat pentru locuintele mari cat si apartamente. Principalul avantaj al acestei bucatarii il reprezinta spatiile mari de depozitare de care dispunem.
Corpurile superioare au usi cu deschidere atat pe verticala cat si orizontala. Tot in aceasta zona, mobilierul dispune si de un corp-scurgator cu sticla sablata si rama de aluminiu. Partile laterale ale ansamblului pot avea, la comanda (precum varianta din fotografie), spatii deschise pentru expunerea obiectelor des utilizate in bucatarie. Corpul lateral permite incorporarea aparaturii electrocasnice dar ofera si multe alte spatii de depozitare. Manerele cu dimensiuni variabile, joaca un rol important in ceea ce priveste designul mobilierului. Picioarele reglabile pe care este montata intreaga bucatarie, sunt reglabile pe inaltime si vin mascate de o plinta din aluminiu.
Donia este o bucatarie din PAL ce primeste de fiecare data multe calificative pozitive. Utilitatea, calitatea materialelor cat si pretul atractiv, sunt elemente care au contribuit la acest fapt.