Bucatarie la comanda lemn masiv Elbe

Bucatarie lemn masiv Elbe

Pret: 7220 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda lemn masiv Elbe
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv paltin, cu frezaje duble
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent (28 mm), optional blat compozit
Manere: zamac cu insertii portelan

Descriere produs

Elbe - o mobila de bucatarie din lemn masiv ce se deosebeste de restul modelelor prin design-ul sau usor atipic si impozant. Calitatea materialelor, functionalitatea precum si spatiul mare de depozitare, acestea sunt doar cateva dintre punctele forte ale acestei bucatarii din lemn masiv.
Compozitia ansamblului are o originalitate aparte. In partea superioara avem corpuri cu dimensiuni diferite. Cele laterale au o inaltime foarte mare si prevad la baza un set de doua sertare. Fronturile acestora sunt dintr-o combinatie lemn-sticla.
Acesta mobila de bucatarie acorda o atentie deosebita detaliilor ce tin de aspect. In structura sa gasim o multime de elemente deosebite de decor cum ar fi bagetele de lemn de la usile cu sticla, lezenele cu frezaje realizate manual sau cornisa superioara. In zona inferioara, un segment special este reprezentat de catre spatiul destinat depozitarii sticlelor de vin.
Am stabilit ca Elbe este o bucatarie ce se realizeaza la comanda. Astfel, mobilierul se poate intinde pe diferite suprafete, mai mari sau mai mici, in fuctie de spatiul disponibil.
In categoria bucatarii din lemn masiv, aceasta mobila reprezinta o alegere care s-a bucurat de multe aprecieri legate de aspectul original in jurul caruia se poate crea un ambinet armonios, conditie obligatorie pentru mobila unei bucatarii.