Bucatarie la comanda furnir natural Ervia

Bucatarie furnir natural Ervia

Pret: 5530 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda furnir natural Ervia
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: furnir natural, imbinare 90 grade
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent (28 mm)
Manere: butoni zamac antichizat

Descriere produs

Ervia: o bucatarie din furnir natural cu design clasic (tendinte old-retro) in care predomina liniile drepte. Aspectul atractiv al acestei bucatarii face in asa fel incat sa fie un produs recomandat caselor/vilelor construite in stilul open-space.
Corpul central de sus format din trei module, impune prin prezenta sa eleganta si rafinament, cornisa decorativa fiind elementul care joaca un rol important in aspectul vizual. Cromatica eleganta, usor neutra, combinatia lemn-sticla precum si sistemul de iluminare pe LED (cosum minim de energie), sunt elemente apreciate de catre clientii nostri.
Ultimul corp al acestei bucatarii diin furnir este destinat depozitarii, putand fi adaptat si altor nevoi, cum ar fi masca ce ascunde centrala sau pentru incastrarea frigiderului. .
Picioarele reglabile pe inaltime ale acestei bucatarii ajuta la montarea perfecta a ansamblului atunci cand incaperea are unele imperfectiuni. In categoria bucatarii din furnir natural, Ervia a fost mereu o mobila apreciata, asta si datorita spatiului mare de depozitare pe care il ofera.