Bucatarie la comanda PAL Esta

Bucatarie PAL Esta

Pret: 3210 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Esta
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm)
Structura bucatarie: placi lemn, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: inalta rezistenta termica (28 mm)
Manere: inox

Descriere produs

Esta, un produs apartinand categoriei "bucatarii din PAL", cu o excelenta si compacta distributie a corpurilor, fiind recomandata mai ales celor care sunt in cautarea unei bucatarii de apartament. Jocul cromatic al acestei bucatarii este unul modern, usor neutru, astfel ca poate fi asortat cu multe nuante de gresie si faianta.
Corpurile suspendate sunt alcatuite dintr-o combinatie de doua module suprapuse, unul de PAL si unul cu sticla sablata ce vine incastrata intr-un profil de aluminiu. Usile acestor corpuri au sistem special de deschidere, mecanic, pe verticala.
La modulele de jos ale acestei bucatarii putem observa sertarele mari, spatioase, cu inaltimi diferite. Aceasta bucatarie poate avea in partile laterale corpuri inalte (precum varianta din fotografie) ce pot fi folosite atat pentru depozitare cat si incorporare diverse aparate electrocasnice (frigider,cuptor,etc).
In categoria bucatarii PAL, Esta s-a bucurat mereu de aprecierile cilentilor nostri, acest lucru datorandu-se atat designului compact, cat si a pretului accesibil.