Bucatarie la comanda PAL Fiama

Bucatarie PAL Fiama

Pret: 2700 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Fiama
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: PAL.,dublu melaminat, cu fibra, model Larice Alb (18 mm)
Structura bucatarie: placi PAL, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent 28 mm
Manere: cromate

Descriere produs

Fiama, o bucatarie din pal, perfect conceputa atat pentru bucatariile de apartament cat si locuintele mari. Minimalista la prima vedere, aceasta mobila de bucatarie liniara prezinta multe spatii mari de depozitare si o buna compartimentare interioara.
In zona superioara, mobilierul are corpuri cu fronturi pline si manere mari, cromate. Partea inferioara a acestei bucatarii rezolva problema depozitarii cu ajutorul celor doua sertare mari precum si a modulelor cu spatii pentru tacamuri, vesela, masina de spalat vase etc.
Frigiderul este accesoriul indispensabil al unei bucatarii. Corpul lateral al acestui mobilier permite incastrarea lui cat si a altor aparate electrocasnice.
Pentru a nu avea surprize in ceea ce privesc eventualele imperfectiuni ale incaperii, aceasta mobila de bucatarie din pal vine montata pe un sistem de picioare reglabile pe inaltime, elegant mascate de o plinta de aluminiu.
In categoria bucatarii PAL, modelul mai sus prezentat a devenit unul foarte popular, atat datorita design-ului elegant, cat si a pretului accesibil.