Bucatarie la comanda MDF Fino

Bucatarie MDF Fino

Pret: 4080 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Fino
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat cu profil drept
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm)
Blat de lucru: rezistent termic (28 mm)

Descriere produs

Aceste bucatarii la comanda din MDF, permit realizarea unui design aparte datorita proprietatilor de exceptie ale acestui material.
Ansamblul mai sus prezentat este executat dintr-o combinatie de fronturi MDF infoliat si sticla sablata. Pentru o continuitate a ideii de design, politele corpurilor superioare sunt tot de sticla.
Ca si structura, aceasta bucatarie se bazeaza pe un stil oarecum atipic ce doreste sa se evidentieze prin originalitatea sa. Corpul lateral ofera toate spatiile necesare pentru a incastra intreaga aparatura electrocasnica in timp ce corpurile inferioare cu usi mari, sunt extrem de generoase in privinta spatiului destinat depozitarii. Functionalitatea acestei bucatarii din MDF este una pe masura deoarece am folosit doar accesorii si feronerie de calitate premium. La comanda, acestei bucatarii ii putem aduce ajustari sau modificari de compozitie menite sa raspunda oricarei nevoi.
Mobilierul unei bucatarii trebuie sa fie cat se poate de stabil. Pentru a asigura acest lucru, folosim sisteme cu picioare reglabile care elimina diferentele de inaltime. In categoria bucatarii la comanda (MDF), Fino se bucura de reale aprecieri cu privire la design-ului sau special.