Bucatarie la comanda lemn masiv Hauss

Bucatarie lemn masiv Hauss

Pret: 7350 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda lemn masiv Hauss
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv brad, cu arcada simpla
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate / furniruit (18-19 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: lemn masiv stejar (28 mm)
Manere: alamite

Descriere produs

Hauss, o mobila de bucatarie ce apartine categoriei "bucatarii din lemn masiv". Designul clasic cucereste prin eleganta pe care o imprima. Fronturile au frezaje atent si perfect finisate iar materialele de inalta calitate completeaza detaliile unei bucatarii de exceptie.
Dintre elemente compozitionale ale acestei bucatarii din lemn masiv, putem remarca: cornisa inalta cu elemnte decorative impletite, spatiile deschise pe colt destinate expunerii de obiecte, corpul cu usa de sticla, bagheta decorativa de sub corpurile superioare.
In cazul in care spatiul ne permite, ansmablul poate contine si un corp cu frigider incastrat, mai mare sau mic, dupa preferinta.
Un alt avantaj al realizarii de bucatarii la comanda, este acela de a putea ajusta toate piesele in functie de spatiul disponibil, acest lucru fiind valabil si pentru produsul mai sus prezentat.
Hauss, o piesa de mobilier de top ce apartine categoriei "bucatarii lemn masiv", o alegere foarte populara si apreciata in randul clientilor nostri.