Bucatarie la comanda PAL Hils

Bucatarie PAL Hils

Pret: 2700 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Hils
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: PAL dublu melaminat (18 mm)
Structura interioara mobila: PAL dublu melaminat (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent (28 mm)
Manere: aluminiu

Descriere produs

Hils, o mobila de bucatarie cu o distributie compacta si moderna a corpurilor care formeaza intreg ansamblul. Aceast mobilier il recomandam si celor ce sunt in cautarea unei bucatarii de apartament. Nuanta acestei bucatarii denota eleganta si fiind oarecum neutra, va fi mai usor de asortat cu decoratiunile interioare deja existente.
Hils este o bucatarie cu design simplist dar care ofera tot strictul necesar. Corpurile de sus sunt incapatoare si bine optimizate. Modulele de jos ale acestei bucatarii au de asemnea spatii bine gandite si extrem de utile. Sertare mari, corpuri pentru cuptor/aragaz, masina de spalat vase si depozitare obiecte.
Am eliminat posibilele probleme ce tin de imperfectiunile incaperii, astfel ca aceasta mobila de bucatarie din pal vine montata pe un sistem de picioare reglabile pe inaltime.
In categoria bucatarii PAL, Hils este un model foarte popular, acest lucru datorandu-se designului atractiv, calitatii materialelor (placi lemn, Egger Austria) cat si a pretului accesibil.