Bucatarie la comanda furnir natural Inova

Bucatarie furnir natural Inova

Pret: 6400 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda furnir natural Inova
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: furnir natural, lacuit
Structura interioara bucatarie: placi lemn, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat: termorezistent 28 mm (optional blat compozit de quartz)
Manere: butoni portelan

Descriere produs

Inova: o mobila de bucatarie din furnir natural cu design simplu dar elegant, in care predomina liniile drepte. Este evident faptul ca avem de-a face cu o mobila recomandata spatiilor cu dimensiuni mari.
Corpurile superioare ale acestei bucatarii sunt impozante prin forma lor, acest lucru datorandu-se inaltimii mai mari si a usilor mai inguste. Pentru a nu pierde ideea de ansamblu compact, hota a fost incorporata intru-un corp special. Geamul clar precum si nuanta naturala, plaseaza bucataria in zona mobilierului clasic.
Aceasta bucatarie se poate extinde in functie de spatiul disponibil, atat in linie dreapta cat si in forma de L. Poate contine corpuri in care sa se incorporeze aparatura electrocasinca cum ar fi frigiderul, cuptorul, masina de spalat vase, etc.
In categoria bucatarii din furnir natural, Inova a fost mereu o mobila apreciata pentru spatiul mare de depozitare si aspectul foarte placut. Odata cu realizarea acestei bucatarii, veti evita cu siguranta monotonia in ceea ce priveste amenajarile interioare.