Bucatarie la comanda MDF Irdis

Bucatarie MDF Irdis

Pret: 4180 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Irdis
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, gri diamant, cu raza de 3 mm
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termo rezistent cu decor melamina uni (28 mm)

Descriere produs

Piata de profil al mobilierului de bucatarie ofera o gama larga de produse. Fie ca este vorba despre bucatarii de PAL, bucatarii din MDF, furnir sau lemn masiv, producatorii duc o lupta acerba in privinta design-ului. Acest lucru este valabil si la modelul Idris, unul caruia am dorit sa-i oferim o originalitate aparte, una moderna.
Vorbim despre o bucatarie din MDF apartinand stilului minimalist, corpurile superioare fiind cele care subliniaza aceasta idee. Deschiderea usilor se face pe verticala,intr-un mod usor,cu ajutorul accesoriilor de ultima generatie. In ideea de a oferi o utilitate maxima acestei bucatarii, corpurile de sus au spatii de depozitare si in partea laterala. Spoturile luminoase inleznesc activitatile gastronomice si aduc un plus si in ceea ce priveste esteticul.
In partea jos, avem corpuri cu usi si sertare (mari si mici) care pot fi optimizate dupa bunul plac al fiecarui client in parte, cu alte cuvinte o bucatarie proiectata in asa fel incat sa fie pe placul oricarei gospodine.
In categoria bucatarii din MDF, acest ansamblu mobilier se bucura de multe aprecieri, la acest fapt contribuind atat configuratia si design-ul.