Bucatarie la comanda PAL Kazia

Bucatarie PAL Kazia

Pret: 3030 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Kazia
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: PAL dublu melaminat (18 mm), nuanta alb-hacienda
Structura interioara: placi lemn, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent (28 mm)
Manere: model cromat

Descriere produs

Kazia, o bucatarie din pal, moderna si compacta, perfect conceputa chiar si pentru bucatariile de apartament. Simplista la prima vedere, Kazia este o mobila de bucatarie ce prin grozava ei compartimentare, ne pune toate lucrurile la indemana.
Corpurile de sus ale acestei bucatarii au doua module, unul cu front plin (PAL) iar celalalt cu sticla si rama de aluminiu. Partea de jos a mobilierului rezolva problema depozitarii precum si a electrocasnicelor, avand spatii pentru tacamuri, vesela, masina de spalat vase si aragaz/cuptor. Intr-o bucatarie, frigiderul este un element ce nu poate lipsi. Corpul lateral al acestei bucatarii permite incastrarea lui.
In ideea de a evita surprizele neplacute ce tin de eventualele imperfectiuni ale camerei, aceasta mobila de bucatarie din pal vine montata pe un ansamblu de picioare reglabile pe inaltime. Ele nu vor fi la vedere ci elegant mascate de o plinta de aluminiu, acest material regasindu-se si in compozitia inaltatorului de blat.
In categoria bucatarii PAL, modelul Kazia a devenit unul foarte popular, asta atat datorita designului atractiv, calitatii materialelor cat si a pretului accesibil.