Bucatarie la comanda MDF Livo

Bucatarie MDF Livo

Pret: 3990 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Livo
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat cu prindere ascunsa
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: rezistent termic (28 mm)

Descriere produs

Livo este un ansmablu mobilier pentru bucatarie ce apartine categoriei "bucatarii din MDF infoliat". Ca si design, mobilierul, mizeaza in totalitate pe simplitate, toate elementele fiind minimaliste, "curate".
Corpurile acestei bucatarii au sisteme moderne de deschidere, fara manere. In partea de sus, pentru a sublinia si mai bine ideea de modernism, corpurile prezinta un sistem de iluminare, destul de util.
Modulele prezente in partea de jos sunt incapatoare, astfel ca nu vom avea nicio problema in privinta depozitarii. De asemenea, ansamblul poate permite si incastrarea tuturor aparatelor electrocasince. La acest cpaitol, nu putem trece cu vederea nici peste dimensiunile mari pe care le au cele doua sertare ale acestei bucatarii.
Mobila unei bucatarii la comanda trebuie sa fie cat mai stabila. Cu totii stim ca majoritatea camerelor au mici diferente de inaltimi, in functie de cum a fost montata gresia. Tocmai in ideea de a elimina orice risc, folosim intotdeauna un set de picioare reglabile ce vin mascate de o plinta din MDF.
In gama bucatarii la comanda, bucatarii MDF, modelul LIvo primeste aprecieri de la toti cei care vor produse moderne si multifunctionale in domeniul mobilier.