Bucatarie la comanda lemn masiv Piave

Bucatarie lemn masiv Piave

Pret: 7620 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda lemn masiv Piave
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv stejar, cu profile 90 grade si frezaje duble
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: termorezistent (28 mm), optional blat compozit
Manere: cromate

Descriere produs

Piave, o mobila de bucatarie cu totul deosebita ce apartine categoriei "bucatarii din lemn masiv", un mobilier ce poate fi realizat chiar si intr-o incapere ai carei pereti au unghiuri dificile.
Frumusete, eleganta, perfectiune, toate aceste cuvinte pot fi folosite la descrierea acestei bucatarii din lemn masiv. Functionabilitatea primeste si ea o nota foarte mare datorita spatiilor mari de depozitare cu diferite forme si a posibilitatii de incastrare a diverselor aparate electrocasnice.
In partea superioara, acesta bucatarie de lemn masiv prezinta o combinatie de materiale, respectiv fronturi de lemn si sticla. Fiind o bucatarie pentru care designul este un capitol important, ea este conceputa cu spatii de expunere atat in partea de sus cat si in cea laterala.
Ansamblul mai sus prezentat (foto), a fost realizat pe o varianta mai extinsa, si dupa cum bine se poate observa, daca spatiul ne permite, putem crea diverse corpuri ce rezolva in intregime orice problema legata de depozitare.
In categoria bucatarii la comanda, bucatarii din lemn masiv, ansamblul Piave a fost mereu apreciat pentru aspectul sau placut in jurul caruia se poate crea un ambinet armonios pentru intreaga familie.