Bucatarie la comanda furnir natural Pino

Bucatarie furnir natural Pino

Pret: 6700 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda furnir natural Pino
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi bucatarie: furnir natural, tratat cu lacuri speciale ce ii ofera o lunga durata de viata
Structura interioara: placi lemn, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard, plinta si laterare vizibile din furnir
Blat de lucru: termorezistent 28 mm (optional blat compozit)
Manere: inox

Descriere produs

Pino se descrie ca fiind o mobila de bucatarie din furnir natural ce isi propune sa aduca eleganta in casele clinetilor nostri. Executata cu maiestrie, acesta bucatarie exprima naturalete si eleganta, iar liniile drepte conduc spre o idee clasica de design.
Prin structra sa compozitionala (corpuri cu dimensiuni diferite), este evident faptul ca avem de-a face cu o bucatarie care sta excelent la capitolul depozitare.
Corpurile superioare ale acestei bucatarii la comanda ies in evidenta prin forma si cromatica diferita. Pentru a nu pierde ideea de ansamblu compact, hota este elementul de legatura dintre corpurile de sus. Cele doua sertare mari vor face viata mult mai usoara oricarei gospodine.
Aceast mobilier de bucatarie poate fi extins in functie de spatiul disponibil, cu posibilitatea de a incastra intreaga aparatura electrocasinca cum ar fi masina de spalat vase, frigiderul sau cuptorul.
In categoria bucatarii la comanda (furnir natural), Pino a fost mereu o mobila apreciata, asta si datorita spatiului sau mare de depozitare cat si a functionalitatii.