Bucatarie la comanda PAL Porta

Bucatarie PAL Porta

Pret: 2630 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda PAL Porta
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: placi lemn, dublu melaminate (18 mm)
Structura interioara: placi lemnoase (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: 28 mm, rezistent la temperaturi ridicate
Manere: inox

Descriere produs

Porta este o mobila de bucatarie (PAL), simpla dar moderna, conceputa in special pentru bucatariile de apartament. Dimensiunile ei reduse nu o impiedica sa aibe o functionalitate grozava, acesta fiind unul din avantajele faptului ca este un produs ce face parte din categoria bucatarii la comanda.
Pe dimensiunea standard, aceasta bucatarie are trei corpuri superioare, optimizate in functie de necesitatile sau preferintele clientului.
Zona inferioara a mobilierului pune la dispozitie spatii de depozitare, sertare, precum si de integrare a diverselor aparate electrocasnice.
Corpul lateral al acestei bucatarii este proiectat pentru a permite incastrarea frigiderului. Cu toate acestea, corpul poate fi folosit in scop de depozitare a diverselor obiecte necesare intr-o bucatarie.
Pentru a nu avea surprize neplacute cu eventualele imperfectiuni ale incaperii, aceasta mobila de bucatarie pal, vine montata pe un ansamblu de picioare ajustabile care la randul lor vor fi mascate de o plinta care se poate detasa la nevoie.
In gama bucatarii la comanda, bucatarii PAL, modelul Porta a avut mereu succes pe nisa apartamentelor sau garsonierelor cu dimensiuni mai reduse.