Bucatarie la comanda MDF Primo

Bucatarie MDF Primo

Pret: 4650 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Primo
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, lucios, cu raza de 3 mm
Structura bucatarie: PAL dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termo rezistent cu decor melamina uni (28 mm)

Descriere produs

Piata de profil in domeniu "bucatarii la comanda", ofera o gama generoasa de produse. Fie ca este vorba despre bucatarii din MDF, bucatarii PAL, lemn masiv ori furnir, producatorii duc o lupta acerba in ceea ce priveste design-ului. Acest lucru este valabil si pentru modelul Primo, un ansamblu caruia i-am oferit o originalitate aparte.
Acest model de bucatarie din MDF apartine stilului minimalist, idee subliniata mai ales prin compozitia corpurilor superioare cu deschidere pe verticala (accesoriil de ultima generatie).
In partea inferioara, avem corpuri cu usi si sertare (mari si mici) ce pot fi optimizate in functie de preferinte. Cu alte cuvinte o bucatarie proiectata in asa fel incat sa fie pe placul oricarei gospodine. Daca spatiul permite, un corp minisoldat pentru frigider incorporat cu o inaltime de 1900 mm va completa compozitia acestei bucatarii. Spatiul destinat frigiderului poate fi inlocuit cu unul pentru depozitare sau coloana extractibila.
In categoria bucatarii din MDF, acest mobilier a primit numeroase aprecieri, la acest fapt contribuind atat configuratia cat si design-ul.