Bucatarie la comanda MDF Roja

Bucatarie MDF Roja

Pret: 4010 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Roja
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat cu raza de 3 mm
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termo rezistent cu decor melamina uni (28 mm)

Descriere produs

Alegerea unei bucatarii din MDF permite realizarea unui design special, garanteaza calitatea si extinde posibilitatile in vederea personalizarii intregului ansamblu. Acelasi lucru este valabil si pentru bucataria model Roja, executata dintr-o combinatie de fronturi din MDF infoliat si sticla.
Detaliul aparte pe care il regasim la acest mobilier il reprezinta complexitatea de corpuri destinate depozitarii, de la cele cu clasicele polite pana la sectiuni speciale precum rastelul pentru vinuri.
Putem observa ca Roja este o bucatarie care doreste sa iasa in evidenta. Corpul superior cu usi de sticla si profil aluminiu sau manerele mari,ergonomice, vin in spirijinul acestei idei.
Functionalitatea unei bucatarii este o conditie obligatorie, astfel ca am folosit doar accesorii si feronerie de inalta calitate.
O mobila de bucatarie trebuie sa fie stabila, astfel ca folosim intotdeauna un sistem special cu picioare reglabile ce elimina orice diferenta de inaltime. In categoria bucatarii din MDF, acest produs se bucura de multe aprecieri in privinta design-ului si a utilitatii.