Bucatarie la comanda MDF Ruvola

Bucatarie MDF Ruvola

Pret: 4050 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Ruvola
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat lucios
Structura bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat de lucru: termo-rezistent (28 mm)
Info: la comanda se pot utiliza si blaturi din materiale compozit sau lemn natural

Descriere produs

Ruvola este o bucatarie din MDF ce mizeaza in intregime pe stilul modern, util si simplist. Acest lucru este subliniat si de accesoriile integrate precum manerele cu prindere ascunsa care vin in combinate cu alte manere, model fix.
In partea lateral dreapta, corpul cu polite, extrem de util in orice bucatarie, scoate in evidenta structura de ultima generatie a mobilierului. Corpul are sistem de inchidere tip rauvolet (de aluminiu), pe sina.
Corpurile de la partea superioara au o inaltime mare si prezinta o combinatie de fronturi pline (MDF) si sticla, cu model / culoare la alegere.
Zona inferioara a acestei bucatarii ne pune la dispozitie spatii foarte mari pentru depozitare, avand sertare cu dimensiuni extra-large cat si standard.
Mobila de bucatarie trebuie sa fie foarte stabila, astfel ca folosim intotdeauna un sistem de picioare reglabile menite sa elimine orice diferenta de inaltime. In categoria bucatarii la comanda (MDF), acest produs se bucura de multe aprecieri, majoritatea fiind legate de design-ul original.