Bucatarie la comanda lemn masiv Vernia

Bucatarie lemn masiv Vernia

Pret: 7560 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda lemn masiv Vernia
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv stejar, cu frezaj simplu si caneluri centrale
Structura interioara bucatarie: placi lemnoase, dublu melaminate / furniruit (18-19 mm) cu feronerie standard
Blat de lucru: rezistent termic (28 mm) (optional lemn masiv sau quartz)
Manere: aluminiu satinat

Descriere produs

Vernia, un mobilier de exceptie apartinand categoriei "bucatarii din lemn masiv".
Calitate, rezistenta in timp, functionalitate, acestea sunt doar cateva dintre punctele forte ale unei bucatarii din lemn masiv, bine executate, asemeni produsului mai sus prezentat.
In zona superioara, mobilierul prezinta o serie de elemente clasic-traditionale (cornisa rustica, blidare, spatii expunere, etc). Fronturile corpurilor de sus vin in varianta unei combinatii lemn - sticla mata.
Acest model de bucatarie poate fi extins in functie de spatiul disponibil. In varianta prezentata pe site, unde clientul nu a fost constrans de limitarile spatiului, am realizat si un corp in care au fost incastrate aparatele electrocasnice precum frigiderul, masina de spalat vase, cuptorul,.etc. In functie de nevoi, corpurile extra pot fi folosite ca mini-debarale sau utilate cu diverse accesorii, ca de pilda coloanele extractibile.
In categoria bucatarii din lemn masiv, Vernia s-a bucurat intotdeauna de multe aprecieri legate de aspectul original in jurul caruia se poate crea un ambient armonios, conditie obligatorie pentru mobila unei bucatarii.