Bucatarie la comanda MDF Zanos

Bucatarie MDF Zanos

Pret: 4220 lei
Pret valabil pentru dimensiunea standard:
245 cm x 60 cm x H210 cm
Informatii despre produse
Informatii despre produs
Bucatarie la comanda MDF Zanos
Click pe imagine pentru marire si detalii Resize
Detalii tehnice

Fronturi: MDF vopsit si PAL dublu melaminat, 18 mm
Structura interioara bucatarie: placi lemn, dublu melaminate (18 mm) si feronerie standard
Blat: termorezistent, 38 mm
Manere: nichel lucios

Descriere produs

Zanos, o mobila de bucatarie la comanda ce apartine categoriei "bucatarii din MDF". Ca si design, eleganta este prima caracteristica ce se remarca. Textura lucioasa a MDF-ului combinata cu cea a PAL-ului melaminat, imprima ideea de modern.
Ansamblul se realizeaza doar la comanda, astfel ca ne putem "juca" cum dorim cu impartirea corpurilor acestei bucatarii, dupa propriile dorinte sau necesitati.
La partea de sus, bucataria are corpuri (MDF 3 mm), cu inaltimi diferite, distribuire in linie si individuala. Proiectul mai sus prezentat (foto), a fost realizat pe o varianta mai extinsa, continand si corpuri soldat destinate integrarii aparatelor electrocasnice ( frigider, cuptor, etc).
Mobilierul unei bucatarii la comanda trebuie sa aibe multe plusuri fata de cel in serie iar stabilitatea trebuie sa fie unul dintre ele. Majoritatea camerelor au mici diferente de inaltimi. Pentru a elimina aceste probleme, folosim un sistem de picioare cu reglare pe inaltime ce vin mascate de o plinta detasabila.
In categoria bucatarii la comanda, bucatarii MDF, Zanos se bucura de multe aprecieri, atat pentru design-ul special cat si excelenta functionalitate.