BUCATARII MDF LA COMANDA

Bucatarii din MDF, o alegere grozava: finisaje excelente, rezistenta mai buna in timp, gama variata de culori.
Fie ca este vorba de MDF profilat si termoformat, vopsit, infoliat sau furniruit, acest material este foarte recomandat in realizarea mobilierului pentru bucatarii. Placile de MDF (placi fibre cu densitate medie) sunt realizate din particule fine de celuloza, avand o structura fina dar foarte rezistenta.
Cum bine stim, una dintre problemele des intalnite in bucatarie e cea legata de umiditate (aburi). Excelenta rezistenta la umiditate este doar unul dintre motivele pentru care va recomandam sa mergeti pe varianta unei bucatarii din MDF.
Trebuie sa specificam si un alt avantaj major al acestui material, acela ca pot fi facute diferite frezari pe suprafata MDF-ului, ceea ce da mana libera creativitatii, astfel ca putem executa bucatarii cu tematici diferite, de la genul clasic, modern, la cel rustic sau nonconformist.

Bucatarie MDF Zanos
Bucatarii MDF - Zanos 4220 lei

Zanos, un ansmablu mobilier modern, la comanda, ce apartine categoriei 'bucatarii din MDF'. Ca si design, eleganta este una dintre caracteristicile ce pot fi remarcate.
Bucatarie MDF Zanos

Bucatarie MDF Fredo
Bucatarii MDF - Fredo 4310 lei

Avantajul acestor bucatarii din MDF, este ca permit realizarea unui design special si sunt foarte rezistente la conditiile de umiditate, aburi cat si la uzura.
Bucatarie MDF Fredo

Bucatarie MDF Vision
Bucatarii MDF - Vision 4880 lei

Bucataria Vision, este executata din MDF infoliat, avand o combinatie cromatica aparte. Cu alte cuvinte, o bucatarie moderna cu multe functii utile.
Bucatarie MDF Vision

Bucatarie MDF Sopia
Bucatarii MDF - Sopia 4630 lei

Sopia este o bucatarie MDF, ce mizeaza pe o idee liniara de design, si un stil minimalist in privinta corpurilor superioare fara a neglija functionalitatea.
Bucatarie MDF Sopia

Bucatarie MDF Primo
Bucatarii MDF - Primo 4650 lei

In categoria bucatarii din MDF, modelul Primo s-a bucurat de numeroase aprecieri, la acest fapt contribuind atat configuratia cat si utilitatea ansamblului.
Bucatarie MDF Primo

Bucatarie MDF Zata
Bucatarii MDF - Zata 4220 lei

Zata, o mobila de bucatarie la comanda ce se distinge prin eleganta impusa de cromatica cat si design-ul structural. Fronturile au frezaj liniar cu o raza de 3 mm.
Bucatarie MDF Zata

Bucatarie MDF Irdis
Bucatarii MDF - Irdis 4180 lei

Idris, o bucatarie MDF proiectata in asa fel incat sa fie pe placul oricarei gospodine, punctele sale forte fiind atat configuratia, utilitatea, cat si design-ul.
Bucatarie MDF Irdis

Bucatarie MDF Aranica
Bucatarii MDF - Aranica 4060 lei

Aranica, o bucatarie la comanda ce poate fi adaptata cu succes la particularitati felurite ale spatiului, fara a pierde nimic in privinta utilitatii sau functionalitatii.
Bucatarie MDF Aranica

Bucatarie MDF Roja
Bucatarii MDF - Roja 4010 lei

Roja, o bucatarie complexa, executata dintr-o combinatie de fronturi din MDF infoliat si sticla. La comanda, se poate opta pentru orice alta culoare.
Bucatarie MDF Roja

Bucatarie MDF Retro
Bucatarii MDF - Retro 4090 lei

Prin realizarea acestui tip de mobilier va puteti amenaja bucataria intr-un mod cat se poate de inedit. O bucatarie la comanda pentru adeptii stilului retro.
Bucatarie MDF Retro

Bucatarie MDF Gruno
Bucatarii MDF - Gruno 4330 lei

Gruno, o bucatarie din MDF, mizeaza pe o idee simpla de design, liniara, cu multa indrazneala in privinta cromaticii. La comanda se poate alege orice nuanta.
Bucatarie MDF Gruno

Bucatarie MDF Rote
Bucatarii MDF - Rote 4160 lei

Comanda aceast model de bucatarie si bucura-te de un design special precum si o functionalitate premium. Rote, un asmablu modern si complex.
Bucatarie MDF Rote

Bucatarie MDF Revi
Bucatarii MDF - Revi 4100 lei

Revi, o bucatarie din MDF ce va oferi incaperii o ambianta clasic-rustica. La comanda, aceasta bucatarie din MDF poate avea o structura modificata.
Bucatarie MDF Revi

Bucatarie MDF Fino
Bucatarii MDF - Fino 4080 lei

Aceasta bucatarie la comanda din MDF, a permis realizarea unui design aparte, in special datorita proprietatilor de exceptie ale acestui material.
Bucatarie MDF Fino

Bucatarie MDF Ruvola
Bucatarii MDF - Ruvola 4050 lei

Aceasta bucatarie MDF la comanda mizeaza in totalitate pe stilul modern, util si simplist. Spatiile mari de depozitare vor fi pe placul oricarei gospodine.
Bucatarie MDF Ruvola

Bucatarie MDF Livo
Bucatarii MDF - Livo 3990 lei

O bucatarie multifunctionala ce apartine categoriei 'bucatarii din MDF infoliat'. Design-ul mizeaza in totalitate pe simplitate, toate elementele fiind minimaliste, 'curate'.
Bucatarie MDF Livo

Bucatarie MDF Cala
Bucatarii MDF - Cala 4320 lei

O bucatarie cu o eleganta deosebita si un design pe masura. Corpurile superioare au o combinatie inedita de mini-sertare, spatiu de expunere si depozitare interioara.
Bucatarie MDF Cala

Bucatarie MDF Tomina
Bucatarii MDF - Tomina 4000 lei

Spatii mari de depozitare, posibilitatea de a fi realizatata pe colt si de a incastra o gama larga de electrocasnice, cateva dintre caracteristicile acestei bucatarii din MDF.
Bucatarie MDF Tomina

Bucatarie MDF Grate
Bucatarii MDF - Grate 4040 lei

Grate: o bucatarie cu linii simple si moderne de design. Modulele si sertarele cu marimi diferite vor face ca toate obiectele necesare unei bucatarii, sa-si gaseasca locul.
Bucatarie MDF Grate

Bucatarie MDF Elenta
Bucatarii MDF - Elenta 3970 lei

Elanta, un model de bucatarie din pal, simplista, moderna dar compacta, perfect conceputa chiar si pentru bucatariile de apartament.
Bucatarie MDF Elenta

Bucatarie MDF Tera
Bucatarii MDF - Tera 3920 lei

Tera, o bucatarie cu design inedit si functionalitate de top; corpuri suspendate din lemn si sticla sablata, sistem modern de deschidere al usilor cu ridicare pe orizontala.
Bucatarie MDF Tera

Bucatarie MDF Amra
Bucatarii MDF - Amra 4470 lei

Amra se diferentiaza de alte bucatarii prin sentimentul prietenos pe care il emana, buna functionalitate si o calitate a materialelor (MDF) de exceptie.
Bucatarie MDF Amra

Bucatarie MDF Oster
Bucatarii MDF - Oster 4210 lei

Oster: bucatarie din MDF, design clasic-casual cu unele elemente apartindand stilului rustic. Utilitatea si simtul estetic, sunt caracteristici intalnite la acest model de bucatarie din MDF.
Bucatarie MDF Oster