BUCATARII PAL LA COMANDA

In categoria bucatarii din PAL, Kitchen Design va incerca mereu sa va propuna produse deosebite atat ca design, cat si ca functionalitate. Consideram ca aceste bucatarii din PAL, nu mai au secrete pentru nimeni. Este poate materialul cel mai utilizat in realizarea mobilierului pentru bucatarii, asta si datorita costurilor reduse de productie.
Exista diferente de calitate la PAL? Absolut! In Romania avem importatori puternici, de la care PAL-ul de calitate superioara este achizitionat si folosit de catre Kitchen Design pentru realizarea mobilierului de bucatarii.
Iata cateva dintre avantajele unei bucatarii din PAL:
- proprietati excelente umflare-contractie
- o buna densitate a compozitiei interioare ce este realizata in multe straturi
- adezivul folosit in interiorul placilor, nu exfoliaza melamina
- greutatea redusa a placilor si durabilitatea in timp
- se prelucreaza foarte usor intr-un scurt interval de timp

Bucatarie PAL Veneto
Bucatarii PAL - Veneto 2460 lei

Veneto, o mobila de bucatarie la comanda realizata pe structura si fronturi de PAL ce are o distribuire compacta si moderna a tuturor corpurilor.
Bucatarie PAL Veneto

Bucatarie PAL Fiama
Bucatarii PAL - Fiama 2700 lei

Minimalista la prima vedere, aceasta mobila de bucatarie la comanda, model Fiama, prezinta multe spatii mari de depozitare si o buna compartimentare interioara.
Bucatarie PAL Fiama

Bucatarie PAL Donia
Bucatarii PAL - Donia 2710 lei

Donia, o bucatarie la comanda PAL ce primeste de fiecare data calificative pozitive. Functionalitatea, calitatea materialelor cat si pretul atractiv, au contribuit la acest fapt.
Bucatarie PAL Donia

Bucatarie PAL Kona
Bucatarii PAL - Kona 2930 lei

Kona este o mobila de bucatarie din categoria 'bucatarii din PAL', ce doreste sa imbine un design placut cu o functionalitate de exceptie.          
Bucatarie PAL Kona

Bucatarie PAL Borg
Bucatarii PAL - Borg 2950 lei

Mobila de bucatarie Borg, sublinieaza ideea de simplitate, intr-un stil modern. Un produs perfect pentru cei care vor sa achizitioneze o bucatarie de apartament.
Bucatarie PAL Borg

Bucatarie PAL Azera
Bucatarii PAL - Azera 3700 lei

Bucatarie din PAL cu o compacta distributie a corpurilor si o cromatica indrazneata. O recomandam celor ce sunt in cautarea unei bucatarii cu spatii mari de depozitare.
Bucatarie PAL Azera

Bucatarie PAL Porta
Bucatarii PAL - Porta 2630 lei

Porta, o mobila de bucatarie special conceputa pentru apartamente si garsoniere. Ca orice produs din categoria bucatarii la comanda, dimensiunile pot fi modificate.
Bucatarie PAL Porta

Bucatarie PAL Serta
Bucatarii PAL - Serta 3630 lei

Serta, un model de bucatarie ce poate fi adaptat atat pentru vilele spatioase, in stil open-space, cat si in varianta de apartament. Materialele de inalta calitate.
Bucatarie PAL Serta

Bucatarie PAL Esta
Bucatarii PAL - Esta 3210 lei

Esta, o mobila de bucatarie ce are o distributie a corpurilor foarte utila si compacta. Un produs pe care il recomandam si celor care sunt in cautarea unei bucatarii de apartament.          
Bucatarie PAL Esta

Bucatarie PAL Hils
Bucatarii PAL - Hils 2700 lei

Hils, o bucatarie din pal melaminat , simplista prin design, compexa prin functionalitate. Cromatica sa denota eleganta si frumusete subtila.
Bucatarie PAL Hils

Bucatarie PAL Spira
Bucatarii PAL - Spira 2720 lei

Spira este o bucatarie din pal cu design combinativ format dintr-un ansamblu de corpuri separate ce dau senzatia de spatiu aerisit.             
Bucatarie PAL Spira

Bucatarie PAL Kazia
Bucatarii PAL - Kazia 3030 lei

Kazia, un model de bucatarie din pal, simplista, moderna dar compacta, perfect conceputa chiar si pentru bucatariile de apartament. Gandita sa ne puna toate lucrurile la indemana.
Bucatarie PAL Kazia