DESPRE NOI

Kitchen Design a reusit sa schimbe perceptia tuturor in ceea ce priveste posibilitatile de care dispunem atunci cand dorim sa realizam o mobila de bucatarie. Nu ne-am lamentat niciodata in ceea ce priveste diversitatea modelelor de bucatarii si am oferit clientilor nostri o adevarata sursa de inspiratie.
Mobila de bucatarie realizata de Kitchen Design satisface si cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste design-ul, calitatea materialelor si a finisajelor, optimizarea spatiului interior, cromatica si texturi.

MOBILA DE BUCATARIE, PERSONALIZATA

Satisfacerea cerintelor clientului in realizarea proiectului, indiferent de complexitatea lui. De asemeni, ne vom asigura ca mobila comandata se integreaza perfect, atat din punct de vedere ergonomic cat si a design-ului, cu incaperea ce se doreste a fi amenajata.

MOBILA DE BUCATARIE, PERSONALIZATA

MASURATORI, PROIECTARE (standard sau 3D)

Aici venim in sprijinul dvs cu o viziune creativa asupra mobilierului de bucatarie si a zonei care poate fi mobilata

MASURATORI, PROIECTARE

CONSULTANTA IN REALIZAREA PROIECTELOR COMPLEXE

Echipa noastra de proiectare si consultanta, va va sfatui cu cele mai bune idei in vederea materialelor necesare unei bucatarii, accesoriilor, oferindu-va in acelasi timp si alternative conforme bugetului.

CONSULTANTA IN REALIZAREA PROIECTELOR COMPLEXE

PERSONAL CE ASIGURA TRANSPORTUL SI MONTAJUL INTREGULUI MOBILIER

Ofertele noastre includ intreaga gama de servicii in ceea ce priveste transportul, montajul si intretinerea mobilierului.

PERSONAL CE ASIGURA TRANSPORTUL SI MONTAJUL INTREGULUI MOBILIER

SERVICE SI GARANTII

Kitcehn Design va ofera anual,la cerere, gratuit, pe durata garantiei, un service total al bucatariei

SERVICE SI GARANTII