SERVICII

Bucatarii la comanda! Asta pentru ca suntem diferiti, ca avem nevoi si gusturi diferite.
Mobila la comanda este alternativa perfecta atunci cand intampinam dificultati in ceea ce priveste transformarea ideilor, dorintelor, in proiecte realizabile.

Bucatarie la comanda

Cu totii intampinam probleme in realizarea unei bucatarii la comanda, asta datorita unor factori precum spatiul util al incaperii cat si alte obstacole care tin de pozitionarea peretilor (grinzi, nise, stalpi de rezistenta,etc) si integrarea utilitatilor necesare intr-o bucatarie.
In momentul efectuarii masuratorilor, prospectarii dorintelor clientului si executarea unui proiect la comanda, vom lua in calcul orice detaliu care tine de factorii mai sus enumerati, oferind solutii viabile.
O problema des intampinata, mai ales la apartamentele de bloc este cea legata de centralele termice, acestea avand tevi si module dificil de mascat. Majoritatea spatiilor pentru bucatarii au ca standard de plan al cladirii, scurgeri si instalatii sanitare, plaste destul de dificil, astfel ca fiecare bucatarie la comanda trebuie personalizata in functie de aceste aspecte.

Amenajare bucatarie

Nu ezita sa folosesti toata creativitatea de care esti capabil atunci cand dai curs realizarii unei bucatarii la comanda. In acelasi timp, fii atent si la detaliile care tin de partea functionala, asta pentru ca o bucatarie la comanda poate fi exact asa cum vrei.
Calitatea metarialelor este factorul ce determina rezistenta si durabilitatea unei bucatarii. Variatia lor (lemn masiv, MDF, cu furnir natural, PAL ) permite realizarea unor modele de bucatarii cu tematici ale genului clasic, rustic, modern sau nonconformist.
Avand la dispozitie toate acestea, nimic nu te mai impiedica sa ai in bucatarie o mobila cu un design de exceptie dar si cu functii care sa-ti inlesneasca activitatile gastronomice.

materiale mobila la comanda